dexorange-capsule

Peste 173.000 de romani, in pericol! Se pot imbolnavi de inima in orice clipa!

Lipsa de vitamine, chiar dacă în prima fază nu afectează decât în mică măsură organismul, poate anunța, în cazuri extreme, dezvoltarea unei afecțiuni cardiace.

Primul pas în acest sens este instalarea anemiei. Medicii specialiști atenționează că numărul românilor care se confruntă cu anemia este în continuă creștere: în timp ce în 2012, aproximativ 147.000 români prezentau semne ale bolii, în 2014 numărul acestora ajunsese la 173.138, conform unei anchete a Institutului Național de Statistică.  Dacă anemia ar fi tratată la timp, multe boli cardiace ar putea fi prevenite.

Citeste continuarea aici.

logo

Franco Indian intra pe piata din Romania si vrea sa ofere gratuit 8.000 de produse

Franco Indian, companie farma din India, patrunde pe piata din Europa, Romania find locatia din care va fi coordonata expansiunea la nivelul intregului continent. Franco Indian preconizeaza ca va obtine in Romania o cifra de afaceri de 900.000 lei (200.000 euro) in primul an, printr-o retea de distributie de minim 1.500 farmacii la nivel national. Compania estimeaza ca in anul 2020, dupa 4 ani de functionare, va inregistra in Romania o cifra de afaceri de 4.5 milioane lei ( 1 milion euro).

Citeste continuarea aici.

logo_text_suprapus(white)small - SQUARE

Dinner In The Sky: Gastronomie cu dichis, aventura si vin rosé, la peste 50 de metri inaltime, in centrul Capitalei

Joi, zeci de persoane au plutit la propriu, suspendate de un cablu, la peste 50 de metri înălţime, cu ocazia unei noi ediţii a evenimentului Dinner In The Sky, bucurându-se de panorama oraşului, de preparate culinare delicioase, de vin frizant, rosé, alături de muzică şi de amfitrioni cu farmec.

Doradă cu roşii cherry şi capere, prosecco rose, mousse de chiocolată albă cu fructe de pădure, ridicate la cer, la o înălţime de peste 50 de metri, în inima Bucureştiului, unde clădirile par prăjituri supradimensionate, cu acoperişuri glazurate, plus muzica duetului Alexandra Violin şi Dorina Vasilashko -într-un cuvânt Dinner In the Sky.

Citeste continuarea aici.

ziarul_financiar-logo-EAF43A67F5-seeklogo.com

Clinica dr. Melnic adauga în portofoliu un sediu de 100.000 de euro

Clinica dr. Melnic, specializată în tratamente stomatologice a deschis o un nou sediu în Bucureşti, destinat procedurilor complexe, precum intervenţii chirurgicale şi implanturi dentare. Investiţia totală pentru a doua clinică este estimată la 100.000 de euro şi se preconizează că va fi recuperată în trei-patru ani.

Citeste continuarea aici.

Afis_landscape-710x500

Câteva despre cafea – Bloggers@True Artisan Cafe

Băutoare de cafea – cu mult lapte (sau lapte cu puțină cafea, cum mă știu apropiații) în cantități industriale, zilele trecute am ajuns la Guido Coffee unde m-am jucat puțin cu și am aflat informații despre cafeaua artizanală.

Mai jos scriu ce am aflat despre cafeaua artizanală în cadrul workshop-ului la care poți participa și tu, în oricare sâmbătă. Dar, până atunci, ne vedem în weekend, la târgul True Artisan Cafe –  The Ark (click pe poză pentru detalii).

Citeste continuarea aici.

irina alexandru

Boala raspândita care te lasa fara dinti si îmbolnaveste inima

Una dintre principalele griji ale celor diagnosticați cu orice formă de diabet constă în efectele pe care le poate avea asupra sănătății organismului. Cercetătorii au identificat o serie de relații între diabet și afecțiunile gingivale. Dr. Irina Alexandru, medic stomatolog generalist ne prezintă nu numai cele mai recente rezultate științifice, dar și cum anume pot fi prevenite problemele dentare asociate cu diabetul.

Citeste continuarea aici.

romstal

Romstal încheie doua proiecte pe fonduri europene

Romstal Imex SRL, unul dintre cei mai mari distribuitori de instalații de pe piața locală, parte a grupului de firme deținut de italianul Enrico Perini, anunță finalizarea a două proiecte cofinanțate din Fondul Social European pentru segmentul de dezvoltare a resurselor umane.

Citeste continuarea aici.

Ioana Pasca

Povestea Ioanei Pasca, femeia care si-a reinventat viata si cariera la 45 de ani si a slabit spectaculos

Va invitam sa cititi un interviu cu Ioana Pasca, actualmente health trainer. Poate ca povestea ei va va inspira si va va ajuta sa va schimbati viata si stilul de viata daca simtiti ca acum este momentul potrivit pentru asa ceva. Este povestea unei femei de 45 de ani care si-a schimbat viata total acum 2 ani, slabind foarte mult si schimbandu-si cariera.

Citeste continuarea aici.