Despre noi. PRoud.

Agentie Boutique de comunicare si relatii publice.


Laura Iacobescu

“PRoud a luat nastere la inceputul anului 2012 din dorinta sincera de a comunica mandru si cu suflet pentru clientii sai.

Crezul PRoud este ca ne place cu adevarat sa comunicam pentru clientii cu suflet, care ofera servicii cu substanta emotionala. Folosim cele mai noi si in trend canale de comunicare(Facebook, Instagram, Pinterest, bloguri etc), dar sustinem cu tarie ca PR-ul se face ca in vremurile vechi-cu zambete, voie buna, sinceritate si caldura.

Povestea noastra se scrie prin mesaje cheie, evenimente idilice si aparitii in presa…exact asa cum ne dorim:cu substrat mandru! „

Laura Iacobescu, PR Director

 

 


 

Madalina Scirlat

PR-ul inseamna relații cu oamenii. PRoud a ințeles asta si-o demonstreaza in fiecare proiect in care se implica cu mandrie.

Eu ma bucur sa fiu PRoud mai ales pentru ca-i impartasesc crezul. De-a lungul timpului am lucrat la proiecte frumoase, diverse, ciudate si unele chiar nonconvenționale si mi-am dat seama ca ceea ce m-a motivat de fiecare data n-a fost conceptul in sine, ci oamenii din jur. Eu cred in oameni, sunt ferm convinsa ca fiecare dintre noi are o poveste de spus, iar PRoud, din cate vad, nu face decat s-o caute si s-o transmita mai departe.

PRoud este un loc din care povestile pleaca spre toate canalele mass-media. Cu substrat mandru, asa ajung la tine.

 

Madalina Scirlat, PR Executive